Naknadna Primanja i Obećanja

Hvaljen Isus i Marija dragi naši čitatelji!

Naš petak bio je uistinu poseban. Osim što smo nakon male stanke započeli drugo polugodište imali smo i naknadna Primanja i Obećanja.
Okupili smo se na našem Brigu kako bi naša Iva prvi put dala svoje obećanje Bogu, a naš Marko još jednom obnovio obećano.


Svetu Misu predvodio je naš duhovni, a glazbena ju je uljepšala svojim pjevanjem.
Svi mi još jednom prisjetili smo se što smo obećali prije par mjeseci na istom mjestu. Ispred Njega, glasno izgovarajući: “Evo me” baš kao što su to sinoć napravili Iva i Marko. Došli smo pred Njega maleni i žedni njegove Ljubavi. Spremni da se odazovemo na svaki Njegov poziv, da pažljivo osluškujemo Njegove riječi i da svoju mladost posvetimo Njemu. Koliko god danas bilo teško Isus nam govori da će nam On biti naša snaga, da će upravo On biti sigurna luka kada dođu kušnje.
I zato ti što ovo čitaš pruži Mu ruku. On te čeka. On je uvijek s tobom. I onda kada misliš da ti je najdalji. On te ljubi. I sve će popraviti. Samo Mu vjeruj. I drži Mu ruku.

Nakon obreda svoje druženje nastavili smo u prostorijama galerije. Još jednom čestitamo našem Marku i Ivi. Neka vas dragi Bog čuva na vašem putu!
Bog vas blagoslovio!