Naš petak – grupni sastanak

Hvaljen Isus i Marija dragi čitatelji!

Još jedan iscrpni tjedan je za nama pa smo se ponovno okupili na našem Brigu da se odmorimo u prisutnosti i ljubavi Božjoj. Naime, kroz ovaj mjesec imali smo ciklus tema, a obrađivali smo navike. Kroz 4 petka i kroz sve tipove sastanaka pobliže smo se upoznali i svoju pažnju usmjerili na naše svakodnevne navike, bilo dobre bilo loše. Ovaj petak imali smo grupni sastanak i s njim smo zaključili ovaj ciklus.

Skupili smo se u crkvi i pomolili, a zatim čuli obavijesti te se podijelili u grupe. Ovaj grupni bio je nešto drugačiji od ostalih. Nosio je naziv: ,,Na ovakav grupni niste navikli” pa smo na različite načine promijenili uobičajni oblik grupnog sastanka. Skupa smo razgovarali, izmjenjivali iskustva i podijelili sve ono što smo kroz ovaj mjesec naučili o navikama. Zasigurno ćemo mnogo toga ponijeti sa sobom u život i loše navike pokušati promijeniti, a one dobre zadržati i njegovati.
Bliži se i korizma; vrijeme odricanja i pokore. Odlična prilika da stečeno znanje prenesemo u praksu te se, kroz post, molitvu i odricanje, što bolje pripremimo za najveći kršćanski blagdan- Uskrs.
Mir i dobro! 😉