Naša Frama ima novog duhovnog asistenta

Počela je nova školska, kao i framaška godina. Tako su se i u našem bratstvu dogodile promjene. Naš dugogodišnji duhovni asistent fra Augustin Čordaš oprostio se od te službe nakon 6 godina rada, a naša Frama dobila je novog duhovnog asistenta.
Njegovo ime je fra Franjo Ćorić.
Fra Franjo je rođen 1996. godine, a osnovnu i srednju školu završio je u Čitluku. Nakon srednje škole odlučio je ući u postulaturu Hercegovačke franjevačke provincije. Godinu dana poslije ulazi u Novicijat i oblači franjevački habit. Nakon godine Novicijata odlazi u Zagreb gdje upisuje bogoslovni fakultet.
12. rujna, 2020. godine polaže svoje doživotne zavjete. Za svećenika je zaređen 29. lipnja, 2022. godine, a svoju Mladu misu proslavio je u crkvi Krista Kralja u Čitluku 24. srpnja, 2022. godine.

Našem bivšem duhovnom fra Augustinu i ovim putem još jednom zahvaljujemo na svemu što smo kao Frama prošli kroz ovih 6 godina. Na velikom zajedništvu, ljubavi, podršci…

Fra Franji želimo svu sreću i Božji blagoslov u radu s našom Framom. Vjerujemo da ćemo surađivati i nastaviti graditi framaško zajedništvo te tako slijediti stope sv. Franje.