Predavanje

Hvaljen Isus i Marija!

Kao i svakog petka, okupili smo se svi zajedno na Brigu, te se uputili prema samostanskoj dvorani gdje se održao naš službeni sastanak. Ovoga petka nakon pročitanih obavijesti imali smo priliku čuti predavanje fra Andrije Majića koji nam je pričao o temi; “Samopouzdanje”.
Fra Andrija je govorio o izgradnji čovjeka, razmišljajući o tome oblikujemo li se kao osoba na temu drugih ljudi, postavljajući pitanje: “Tko je pravi Gospodar našeg života?”
Temu nam je približio primjerom poniznosti svetog Franje, te citirajući: “Franjo, tko ti može dati više, Gospodar ili sluga?”
Fra Andrija je zaključio s mislima da nam naše pouzdanje nitko ne može srušiti jer se ono ne zasniva na nečemu prolaznom, nego na našem Gospodinu koji je poljubio onaj prah od kojega smo nastali.
Hvala našem gostu fra Andriji na izvrsnom predavanju, te prilici da slušamo o temi koja igra jednu od najvećih uloga u našemu životu.
Nakon službenog sastanka, uputili smo se na treću večer ALF-a.
Odigrale su se tri utakmice, a ovaj put imali smo priliku gledati revijalnu utakmicu koju su igrale naše framašice uz atmosferu framaša koja je kao i uvijek bila izvrsna.

Do sljedećeg čitanja,
Mir vam i dobro! ❤️