Zabavni sastanak

Hvaljen Isus i Marija!
Nakon još jednog tjedna provedenog u školi, napokon je došao petak, dan kad svi framaši s Briga bar nakratko zaborave sve brige i probleme. Okupili smo se u 19:30h u našoj novoj dvorani. Na ulasku smo svi mogli izvući nakanu na koju ćemo postiti određeni dan u korizmi. Akcija je to koju provodimo zajedno s našim OFS-om.
Na sastanku smo se, kao i obično, najprije pomolili, a zatim poslušali obavijesti. Drugi mjesec je bio posvećen svetoj Klari pa smo tako obrađivali ciklus tema povezanih s njom. Sinoć je bio posljednji takav sastanak, a vrlo vjerojatno i najzanimljiviji. Naša dramska sekcija se potrudila i na duhovit način obradila događaje iz života sv. Klare. Naša Petra je u ulozi naratora čitala Klarin životopis koji je bio popraćen raznim skečevima temeljenim na određenim događajima iz Klarina života. Svi smo se dobro nasmijali, ali smo također mogli naučiti nešto novo, a spoj ugodnog s korisnim je uvijek bio dobitna kombinacija.

S obzirom da je sastanak trajao kraće nego obično, bilo je kratko, ali slatko. 🙂
Za kraj smo izmolili (naravno, molitvu svetoj Klari), a nakon sastanka je svatko od nas izvukao neki citat sv. Klare pa neka nam jedan od njih bude svima poticaj na duhovnu izgradnju i rast u vjeri.

“Ljubi Boga, služi Bogu – u tome je sve!”

Bvb!