Gost predavač

Hvaljen Isus i Marija dragi čitatelji! I ovog petka smo u zajedništvu i molitvi slavili i veličali Boga. Na početku sastanka naša Lucija pročitala nam je par obavijesti. Priopćila nam je da su naši animatori i vijeće ovog vikenda na seminaru u Međugorju i da ih ne zaboravimo uključiti u naše molitve. Na sastanak su bili pozvani i stari framaši.

Nadalje, ovog petka imali smo gosta predavača. Bivša framašica Kristina Šušak pričala nam je o sebi, svom životu i životu s Framom. Uvela nas je pričom o svom djetinjstvu, svojoj obitelji i teškim životnim križevima koje je prebrodila.
Spomenula je i naravno Framu koja joj je pomogla onda kada joj je bilo najteže. Govorila je o molitvi, o bliskosti s Bogom i Božjoj prisutnosti. Izdvojila nam je i citat koji ju je pratio kroz cijeli framaški put, a on glasi ovako: “Jer Ti si utočište nevoljnom, utočište ubogom u nevolji, Ti si skrovište od pljuska i od žege zaklon.”
Svi mi u Bogu imamo spasenje i mir. Božja nas prisutnost umiruje i povezuje posebno kroz molitvu i kroz Framu, jer Frama je ljubav i Frama je život. Kako kaže naša Kiks, Frama će proći, ali Frama se živi cijeli život. Hvala joj na lijepom i poučnom predavanju, a vama dragi čitatelji do sljedećeg čitanja, mir i dobro! 💙