Humanitarna akcija OFS-a i Frame

Hvaljen Isus i Marija!
Prošlu nedjelju, 7.studenoga, održana je Nacionalna humanitarna akcija OFS-a i Frame u BiH. Ova akcija nastala je s ciljem da se u zajedništvu i duhu sv. Franje pomogne najpotrebitijima.
Kako bismo dali svoj doprinos ovoj akciji, poslije svih misa dijelili smo molitve i kolačiće, a svatko tko je bio voljan mogao je svoj novčani prilog staviti u kutiju.

Ove godine skupljena sredstva idu obitelji Čalušić iz Livna koja ima četvero djece, a oba roditelja su nezaposlena. Dvoje djece još uvijek ne govori, a jedno boluje od epilepsije.
Također skupljena sredstva idu obitelji Budić, gdje dvoje djece boluje od multipleskleroze, a jedno je u potpunosti nepokretno.

Cijeli taj dan smo stvarno osjećali da činimo dobro, no rezultat na kraju dana sve nas je šokirao. Skupljeno je 9 832.7 KM.
Na kraju, samo želimo zahvaliti svima vama. Hvala svim trećarima i framašima koji su sudjelovali i pomogli kako bi se ova akcija održala i prošla u najboljem redu. A posebno hvala svima koji su se odazvali na ovaj poziv dobra te svojim doprinosom pomogli ovoj akciji. Bog vas blagoslovio!

“Što god učiniste jednom od ove moje najmanje braće, meni učiniste!” (Mt 25, 45)