Naš petak

Hvaljen Isus i Marija!
Stigao nam je još jedan kraj radnog i umornog tjedna, ali naš susret nas je malo opustio. I ovaj petak smo proveli zajedno na našem Brigu. Okupili smo se u dvorani te je u 19:15 počeo sastanak. Ovog puta malo kasnije zbog trodnevnice za naše pobijene franjevce. Na početku smo se pomolili te je predsjednica pročitala obavijesti za sljedeći tjedan i, naravno, uvela nas u današnji sastanak.
Naime, ovog puta to je bio jako opušteni sastanak. Gledali smo film pod nazivom “Raj zaista postoji” koji je rađen po istinitoj priči. Film nam preko dječaka približava Boga pa i sami raj. Maleni Colton je tijekom svoje operacije posjetio raj, no nije umro. Rekao je da je u raju sve kao ovdje, samo puno ljepše. Upoznao je Isusa, svoje pretke, čak su mu i anđeli pjevali. Naravno, sve je to izazvalo reakcije novinara, a i ljudi diljem svijeta. Da Vam ne otkrivamo previše, pozivamo Vas da ga pogledate jer je zasigurno vrijedan svake minute gledanja.
Sastanak je bio pun smijeha, ali i suza. Vjerujemo da je film svakom od nas prenio jako snažnu pouku, s Isusom je moguće i ono nemoguće.
Mir i dobro! ❤