Oproštajni sastanak

Na našem neslužbenom sastanku u srijedu, 31. 8. 2022. godine, od službe duhovnog asistenta naše Frame oprostio se naš fra Augustin Čordaš.
Program smo započeli sv. Misom u 19h. Svetu misu su nam pjesmom uveličali brojni sadašnji i bivši Framaši. Nakon toga smo imali fotografiranje sa svih 6 vijeća koje je vodio, kao i sa svim Framašima koji su obilježili njegovo djelovanje na našem Brigu.
Prigodan program smo nastavili u dvorani. Prvo nam je naša dramska sekcija izvela prigodne skečeve koji su opisivali brojne šale i fore po kojima ćemo pamtiti našeg fra Augustina. Nakon toga smo odgledali dva kratka videa. U njima se također moglo naći puno šala, fora, ali i onih srcu dragih događaja koje smo s njim prošli. Smijali smo se, osjećali smo veliku ljubav, zahvalnost i zajedništvo te večeri. Uručili smo mu i poklon, album s fotografijama koje su izricale zahvalnost koja se utkala u naše bratstvo od njegove prve godine s nama pa sve do ove zadnje. Također smo u veliku teglu ubacivali porukice s našim osjećajima i riječima zahvalnosti za sve što je učinio za svakog od nas pojedinačno kao i za cijelo naše bratstvo.
Program smo nastavili druženjem uz hranu i piće, glazbu i fotografiranje.
Dok smo izlazili iz dvorane nismo mogli sakriti osmijehe i zahvalnost na našim licima, a vjerojatno i još veću u našim srcima.

Našem fra Augustinu želimo obilje Božjeg blagoslova na njegovom životnom putu.
Pratit ćemo ga našim molitvama i sve ono lijepo čuvat ćemo u našim srcima.

Ps. Vole vas briška dica.