Povratak

Prošlost nije naša da je popravimo, ali možemo popraviti ili pokvariti budućnost.

Hvaljen Isus i Marija dragi naši čitatelji!

Evo nas ponovno na kraju novog tjedna da podijelimo s vama kako smo proveli naš framaški petak. Prvi put u ovoj framaškoj godini smo naš tjedni sastanak održali u kinu “Borak”, a kao i dosad, sastanak smo započeli zajedničkom molitvom. Nakon molitve naša predsjednica Marija nam je pročitala ovotjedne obavijesti, a par zanimljivih ćemo podijeliti i s vama.

U ovu nedjelju (7. studenog) se održava humanitarna akcija Frame i OFS-a. Nakon svake mise naši će framaši zajedno s trećarima dijeliti porukice i kolače, a vi možete sudjelovati svojim humanitarnim prilozima koji idu u pomoć jednoj potrebitoj obitelji. Odazovite se na poziv dobra! Nakon pročitanih obavijesti došlo je vrijeme započeti naš sastanak.

Ovog petka smo se opustili gledajući film Povratak (Breakthrough). Film je snimljen po istinitoj priči, a prikazuje život obitelji Smith u kršćanskoj zajednici. Pokazao nam je i naučio nas kako je Božji plan za svakoga od nas poseban i kada pustimo sve u Božje ruke i prepustimo se Božjoj volji, On tada čini najveća čuda.

Mnogi od nas nisu mogli sakriti suze upravo zbog Božje ljubavi koju su osjetili John i njegova obitelj. Pozivamo vas sve da zastanete na trenutak i sjetite se čuda koje je Bog učinio u vašem životu i koja čini svaki dan te da svaki trenutak iskoristite kako bi svojim životom zahvalili Bogu za sve što je učinio za vas.

Nakon pogledanog filma zahvalili smo Bogu na ovoj večeri i uputili se svojim obiteljima. Svakako vam preporučujemo da pogledate film, a do sljedećeg puta želimo vam svima

Mir i dobro!