Predstava dramske sekcije

Hvaljen Isus i Marija, dragi čitatelji!

U subotu, 18.12., nakon senzacionalnog finala ALF-a, održan je naš zadnji službeni sastanak u ovom polugodištu u kino dvorani Borak.
Naša je dramska sekcija na sastanku izvodila predstavu pod nazivom Chiaroscuro. Prije par tjedana smo na početku službenog sastanka izvukli po jedan papirić, na kojemu je bilo ime osobe za koju molimo. Prije predstave smo podijelili poklončiće, svatko osobi koju je izvukao. Sastanak je započeo molitvom, a nakon toga naša predsjednica pročitala je obavijesti, te je uslijedila predstava.

Kao voditelj dramske sekcije, mogu reći, da sam doživio jedan neopisiv nalet radosti nakon što je predstava završena. Trajao je i kada smo se svi razišli kućama, dok je prije predstave bila je to druga priča. Cijeli dan proveden tu u kino dvorani, toliko stvari za napraviti i dodati, jednostavno, bio je prisutan taj neki strah. No ipak, mogu samo biti zahvalan dragom Bogu na mojim kolegama, članovima dramske sekcije, bez kojih ovo sigurno ne bi uspjelo. Svatko od njih je na svoj onaj poseban način doprinio predstavi, te su je učinili tako posebnom i lijepom. Isplatila se svaka minuta uloženog vremena i truda. Naš tehničar, koji se brinuo za osvjetljenje na pozornici, bio je Leon Galić, koji je također imao važan doprinos predstavi. Unio je svijetlost u naše živote. Tijekom predstave bilo je smijeha, ali i suza…

Na kraju predstave, rekao sam par riječi, zahvalio svima, a posebno scenaristima predstave; jedan jedini Ante Naletilić, a uz njega, neponovljivi fra Augustin Čordaš. Nakon svega, uputili smo se u hodnik kino dvorane gdje nas je dočekala poslastic. Imali smo zakusku, družili se i veselili, a nakon toga svi se mirno razišli svojim kućama.
Mir vam i dobro! ❤️