Riječi i djela

Hvaljen Isus i Marija, dragi naši čitatelji!

Nadamo se da ste nam dobro. Opet smo se okupili na našem Brijegu, da petak večer provedemo u bratskom zajedništvu. Moramo priznati da nam je dobro došlo mislima se odmaknuti od svakodnevnih obveza.
Prvo smo se, kao i uvijek, pomolili. Na našoj stranici već ste mogli pročitati da je prošli petak izabrano novo vijeće našeg bratstva. Vijećnici su došli na oltar, predstavili se, a s njima još 10 ljudi koje su oni odabrali da budu njihove produžene ruke kroz godinu dana. Njih 18 animatora će zajedno u poniznosti ove godine služiti svome bratstvu.
Nakon predstavljanja novog vodstva Frame, predsjednica Marija nam je pročitala obavijesti i najavila sastanke za naredni tjedan. Ovaj petak je naš duhovni asistent fra Augustin održao predavanje na temu ,,Riječi”. Kroz svoje predavanje nam je jednostavnim riječima objasnio kako riječ može biti lijepa, a s druge strane takva da nekoga njome možemo ubiti. Nakon predavanja smo imali priliku postavljati pitanja na koja je on rado odgovorio. Sastanak završavamo molitvom.
Našem duhovnom hvala na predavanju, jer svatko je mogao izvući nešto za sebe, nešto što želi primjeniti na svoj život. Novim animatorima i vijeću želimo puno blagoslova u narednih godinu dana.
Vidimo se sljedeći petak. 🙂

Mir i dobro!