Sportski susret u Tomislavgradu

Hvaljen Isus i Marija!
Ove subote, 1.10. naša se Frama zaputila u Tomislavgrad na 3. sportski susret Frame Hercegovina. Okupili smo se na kolodvoru u 8:00h i već na samom početku uz navijanje zaputili u Tomislavgrad.

Kad smo stigli, dočekalo nas je područno vijeće s ovogodišnjim domaćinima. Sve je započelo svetom Misom nakon koje smo se, u franjevačkom duhu, zaputili prema sportskoj dvorani ručati i odmjeriti svoje snage u okršaju s drugim Framama. Natjecatelji su se natjecali u stolnome tenisu, odbojci i nogometu, a naša Frama imala je priliku sudjelovati u svim kategorijama. Svaka Frama je bodrila svoje timove pjesmama, mahanjem zastavom, navijanjem i pljeskom. Naši su framaši uz veliku podršku navijača osvojili 2. mjesto u stolnome tenisu, dok su naše framašice izborile 1. mjesto u odbojci i svojom igrom osvojile srca publike.

Na kraju natjecanja uručile su se nagrade pobjednicima i zahvalnice sudionicima. Susret je završio molitvom Franjevačke mladeži nakon čega su se sve Frame zaputile svojim kućama ponosne i ispunjene.

Mir vam i dobro!