Tradicionalno hodočašće u Međugorje naše Frame

Sišla je k nama Kraljica Mira,
bezgrješna djeva i naša mati,
poruke njene u vječnoat vode,
njoj ćemo svoje živote dati.

Hvaljen Isus i marija!

Tradicionalno hodočašće Frame u Međugorje ove godine održalo se u subotu, 19. rujna 2020. Zajedno smo se okupili ispred crkve u 8h, te uputivši našu molitvu k Ocu, zabilježili početak puta s par fotografija i krenuli. Od naše Briške ljepotice, preko krša, brda, do Majke Marije u maleno Međugorje tek kojih 30-ak kilometara udaljeno od nas.

Bilo nas je 50-ak; framaši i naš duhovnik fra Augustin.
U Buhovu podijelili smo se u grupe. Grupe su vodili animatori s kojima smo se mogli bolje upoznati, zajedno smo molili i uživali u pjesmama. Imali smo pauzu u Osnovnoj školi u Hamzićima odakle smo nastavili svoj put, odakle smo se prepustili osobnim molitvama. Oko 16:00h smo stigli na naše odredište, a u 18:00h prisustvovali smo na svetoj misi koja je bila prava pravcata okrijepa na kraju. Poslije mise lagano smo krenuli kući umorni, ali puni blagoslova, Duha Svetoga i zahvale.

Meni osobno kao novom članu frame bilo je nezaboravno iskustvo s framom i to mogu reći u ime svih novih framaša. Stariji framaši pokazali su kako smo svi jedna obitelj koja si pomaže i da sve možemo preći zajedno uz trud i ljubav Božju.

Mir i dobro!