Zabavni grupni sastanak

Hvaljen Isus i Marija dragi čitatelji! 🙂

Večeras smo imali naš zajednički sastanak koji je počeo u 19:30 h. Danas smo, nakon dugo vremena, imali grupni sastanak koji je ovoga puta bio zabavnog karaktera. Podijelili smo se u 5 grupa i započeli sa sastankom.

Na početku smo se, kao i uvijek, pomolili i opustili se uz predivnu meditaciju, a nakon toga je krenuo onaj zabavni dio.
Prije igara imali smo kratko upoznavanje; svaki framaš se trebao predstaviti s određenim brojem rečenica. To nam je bila idealna prilika da se upoznamo s novim framašima kojih ove godine, Bogu hvala, ima puno.
Prva igra bila je “asocijacija”. Naime, animator kaže asocijaciju i framaši trebaju pogoditi koji je to događaj. Igrali smo na principu da onaj odgovor kojeg se svi odmah sjete nosi najmanji broj bodova, a onaj kojeg se framaši ne sjete odmah nosi najveći broj bodova. Nakon ove igre imali smo kviz, a rubrike su bile sveti Franjo i Frama. U međuvremenu, dok je sastanak trajao, potpredsjednica i duhovni asistent ušli su u svaku grupu kako bi nam pročitali obavijesti i neke novosti. Mislim da nam je ovaj sastanak svima bio potreban da se dobro, dobro nasmijemo i zabavimo, nakon cijelog tjedna i školskih obaveza. Nema boljeg načina za zaključiti tjedan od večeri provedene na Brigu s ostalim framašima.

Nadamo se da će biti još ovakvih sastanaka i Bogu hvala na ovom zajedništvu. Do idućeg puta neka nas sve prati zagovor našeg serafskog Oca svetog Franje, naše nebeske majke Marije i naših Anđela čuvara.

Mir i dobro! ♡